13 Ocak 2013 Pazar

Burda 05/10 Etek

Başlığa sonunda bitti yazmamın sebebi beni gerçekten o kadar çok uğraştırdık ki uzun bir süre arka cebi olan bir şey dikmem ! Dikişi yeni öğrendiğim için her şeyi denemek adına normalde cepsiz dikeceğim halde modeli bozmayıp cepli dikmeye karar verdim. Tek yaptığım değişiklik bel bandında oldu, normalde uzundu o kadar uzun olması bana gereksiz geldi.

Sadece arka cep değil ön cebi de ilk defa denediğim için benim için çok öğretici bir model oldu, neyseki ön cep o kadar kolaymış ki korkup cepsiz diktiğim etek elbise ve pantolona üzüldüm :)

Karşınızda cepciklerim.. Cepcik dedim çünkü cep olabilcek nitelikte değiller tam olarak :)

 


Daha önceki resimler akşam çekildiği için renkleri tam belli olmamıştı bu eteği de tam gösterebileyim diye dün  yayınlamak yerine bugünü bekledim ama tabi az uğraşmışım gibi bir de piller bitmesin mi onların dolmasını beklerken yine hava karardı (şeyyyy bu soğukta gidip pil almaya üşendim dee ). 

  Böyleyken böyle oldu :)))


4 yorum:

  1. Ellerine sağlık. Çok hoş. Ve çok detaylıymış. Sana acayip tecrübe olmuştur. Ben düz cepli asrtarlı eteğe başlaım dün.. Offf deme yoruldum. Yarım kaldı :) Seni düşünemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet gerçekten acayip tecrübe oldu daha önce fermuar kısmına da parça eklememiştim onu da yaptım, bittiğine inanamadım zaten uzun bir süre :) blogda yapmaya başladığını belirten bir yazı girmek o işi bitirmek için etkili oluyo tavsiye ederim ;) bide bu eteği bitirirsem bundan sonraki astarlı cepli etekleri bunun yarısı zamanda dikerim diye düşünmekte etkili olabilir...

      Sil
  2. Ellerinize sağlık, güzel olmuş eteğiniz, yaptıkça daha mükemmel cepler yapacaksınız bu yüzden çekinmeyin teferruatlı modellerden, birde dikişte daha önce yapmadığınız bir çalışmayı önce eski bir pantolon veya eteği keserek veya amerikan bezini kullanarak yaparsanız tecrübe edinmiş olursunuz size kolaylık olur, güle güle giyin eteğinizi, güzel günlerde inşaallah......:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ne kadar uzak durayım desemde buluyorum zaten detayları hiç bulamasam başka bi terslik yapıp dikip söküyorum filan =)) Haklısınız aslında en sağlıklısı önce denemek ama biraz sabırsız davrandım sanırım hemen bitsin istedim o yüzden direk uyguladım kumaşa..:)

      Sil