18 Ocak 2013 Cuma

Süet Yelek

 

Ta daaaaaaaa karşınızda çirkin fotoğraflanmış süet yeleğim. Normalde kemerli bir modeldi fakat ben düşünmeden kumaşın yanlarından parça kestiğim için kemerin boyu kısa oldu öyle olunca da pek beğenmedim zaten tek tarafına birit dikmiştim onu da söktüm aşağıdaki gibi kullanacağım.
Zamanlayıcıyı ayarlayıp kanepenin üzerine koyarak çektiğim için resim biraz yamuk olmuş :)

Ön kısımların açık hali böyle,diğer resimde de arkadan görünüşü.... Kumaş atmayan bir kumaş olduğu için kenarlarında dikiş yok sadece parçaları birleştirmek için dikiş payı bıraktım onun dışında tam çizgisinden kestim. Dikiş işi de az olduğu için bir günde bitebilcek bir model. Tıpkı kadife de olduğu gibi süette de kumaşın tersine düzüne dikkat etmek gerekiyor.
Henüz dışarıda giyme fırsatım olmadığından iç mekan çekimleri de sağlıklı olmadığı için fotolar kötü çıkıyor bu durumdan hayli rahatsızım,tekrar çekmeye bir türlü fırsat bulamayışımdan daha çok rahatsızım :)))

Birlikte dikelim etkinliği için kumaşımı dün aldım biçtim, iplik almayı unuttuğum için yarın devam edicem nasıl bir şey çıkcak ortaya merak ediyorum ....

11 yorum:

  1. bence gayet şık olmuş kotla ayrı bi güzel olmuş tabi badinin ayrı renk olması yeleği öe çıkarmış..güle güle giy canım diğer çalışmalarını merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım modelleri belli olsun diye zıt renklerle kombin yapmaya çalışıyorum,beğenmene çok sevindim :)))

      Sil
  2. çok güzel olmuş canım özellikle önü salınık olarak süper..
    ellerine sağlık canımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürlerrr, zaten beni de mest eden önüydü :)))

      Sil
  3. süper tesadüf bloğunuzu gördüm:)Dün gece aynı model ve aynı kumaştan kestim ama ben kumaşı az almışım o yüzden benimki kısa olacak ve kuşaksız.Bu kumaşa bu model konusunda tereddütteydim,şimdi görünce hoşuma gitti:)Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa yardımcı olmasına çok sevindim :)) Ben kuşaklı halini pek beğenmedim, zaten kumaşımda kısa geldi, ama kumaşın devamı varsa bi 10 cm alıp yapabilirsiniz. Modeli değiştirmekten çekindiğim için bir şey yapmadım ama daha kısasınında güzel olacağını düşünüyorum :)

      Sil
  4. harika olmuş ,güle güle giy ,kurs nerede merak ettim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ne yazacağımı bilemedim birden sizden harika olmuş yorumunu alınca, acaba blogu mu karıştırdım dedim bir an,tesekkür ederim =) Kurs Ankara'da belediyenin açtığı kurs.

      Sil
    2. :))cevap için teşekkürler ,yok ben de blog okuyorum yorum yapamasam da her daim :)

      Sil
    3. hocan iyi hocaymış selam söyle :)

      Sil
    4. tabiki, memnuniyetle :))

      Sil